Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Cutite de ghilotina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cutite de ghilotina
Out Of stock
Descriere
Comercializam cutite de ghilotina : din otel normal, otel rapid, cu pastila dura Widia, LongLife si MegaLife.

Toate calitatile sunt fabricate in Germania.
Caracteristicile cutitelor de diferite tipuri:

Otel normal:
Cutitele din otel normal ( otel de tip suedez) au o durata de viata mai scurta . Avantajul lor este pretul mai bun la achizitia lor, dezavantajul lor fiind tocirea lor la un ritm mai intens de folosire. Calitatea taierii la acest tip de cutite slabeste, astfel incat necesita ascutire mai frecvent. Pe suprafete vopsite, lacuite, pentru a avea o taiere de calitate, scade sau chiar se injumatateste cantitatea de taiere. Cutitele din otel normal sunt mai late , din aceasta cauza au mai multe gauri pentru de fixare si reglare.

Otel rapid (HSS)
Cutitele din otel rapid au o durata de viata mai mare de trei, patru ori decat cutitul din otel normal. Si la hartiile cu suprafata mai dura, lacuita, asigura taiere de calitate . Cutitele din otel rapid sunt mai late , din aceasta cauza au mai multe gauri pentru de fixare si reglare.

Cutitele widia (HM)
Comercializam cutite widia fabricate de Schonenberger, care au pastila de maximum 30 mm de diferite calitati. Acestea au o inalta calitate, durata lor de viata fiind mai mare de 10-25 de ori decat cutitele din otel normal. Ascutirea acestor cutite este complicat si este facut de oameni specializati cu masini de foarte mare precizie. Taierea este extrem de precisa si la hartiile cu suprafata lacuita. La ascutirea cutitelor pierderea de material este minima (0,1-0,2mm). Taierea cu aceste cutite este cel mai economicos si de calitate.

Cutitele widia LongLife
Sunt de 4 ori mai bune decat cele cu pastila dura Widia.

Cutitele widia MegaLife
Sunt de 3 ori mai bune decat LongLife
Trimite mesaj
Din Gura in Gura