Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Elevatoare cu cupe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Elevatoare cu cupe
Out Of stock
Descriere
Elevatoare cu cupe

Varianta EC a sistemelor transportoare elevatoare cu cupe a fost dezvoltata in mod special pentru ridicarea pe verticala a cerealelor si materialelor similare.

Varianta EF a elevatorilor cu cupe a fost dezvoltata in mod special pentru ridicarea pe verticala a fainii si materiilor similare. Proiectate pentru aplicarea in zone ANTIEX.

Varianta EI a elevatorilor cu cupe a fost dezvoltata in mod special pentru ridicarea pe verticala a agregatelor fine si mineralelor; proiectate pentru a functiona la turatie mica.

Designul particular al cupelor fabricate din Nylon PA6, rezistent la frecare, ofera durabilitate extinsa fata de materialele foarte abrazive, manipulate. Domeniul larg de optiuni si accesorii permite o varietate mare de aplicatii ale elevatorilor cu cupe tip EI. Asigura astfel o solutie tehnica de eficienta ridicata.

Toate elevatoarele cu cupe sunt proiectate pentru aplicarea in zone sub incidenta directivei europene de protectie contra exploziilor, ATEX. Aceste elevatoare cu cupe sunt fabricate din otel carbon foarte gros, zincat galvanic la cald. Masinile sunt alcatuite dintr-o sectiune superioara si o sectiune inferioara. Sectiunea inferioara cuprinde: lagare de rostogolire montate solid (suporti pentru banda de transport a cupelor); un numar variabil de cabluri de legatura anti-ex, (echipate cu panouri de protectie contra exploziei, certificate ATEX); o sectiune intermediara pentru ansamblul de cupe si pentru inspectie, toate carcasele din tabla necesare pentru imprejmuirea masinii. Designul particular si materialele de constructie ale benzii si cupelor ofera o eficienta ridicata de transport. Folosirea curelelor antistatice, certificate ATEX, impermeabile la ulei si cu efect de autoextinctie, a cupelor fabricate din polietilena de densitate ridicata (HDPE), prezenta traductoarelor pentru controlul rotatiei curelei antiderapante, reprezinta o solutie tehnica de eficienta ridicata, in conformitate cu standardele relevante.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura