Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Mini-intreruptoare automate modulare seria Ex9BH

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mini-intreruptoare automate modular
Out Of stock
Descriere
Mini-intreruptoarele automate modulare seria Ex9BH sunt dispozitive universale destinate pentru toate tipurile de aplicatii indeplinind cerintele inalte impuse de standarde pentru intreruptoare automate de uz casnic, conform EN 60898, cu curenti nominali de la 1  pana la 63 A. Capacitatea de rupere la scurtcircuit Icn este 10kA. Capacitatea de rupere Icn se aplica la toate versiunile de  intreruptoare, adica pana la un curent nominal de 63 A cu caracteristica de declansare D .

Mini-intreruptoarele automate seria Ex9BH  sunt oferite in variante cu 1P, 1P+N, 2P, 3P, 3P+N si 4P cu latime a polului corespunzatoare unui modul (18 mm), cu caracteristici de rupere la scurtcircuit B, C si D. Intreruptoarele automate Ex9BH sunt prevazute cu manete colorate corespunzatoare curentului nominal al intreruptorului automat dat. Avand in vedere ca manetele sunt complet colorate, marcarea lor coloristica nu poate fi confundabila.

Acestea pot fi completate cu o gama larga de accesorii auxiliare sau contacte de semnalizare, bobine de subtensiune si supratensiune  sau blocuri RCD. Este posibil sa se creeze diverse combinatii de accesorii. Aceste combinatii sunt limitate doar de numarul total, nu de tipul de accesorii - toate componentele se potrivesc. Acesta poate fi folosit pana la 3 unitati de contacte auxiliare sau semnalizare defect plus pana la 2 unitati de bobine.

Intreruptoare automate modulare conform cu IEC / EN 60898-1
Capacitatea nominala de rupere la scurtcircuit Icn 10 kA
Versiunile 1 pana la 4 poli
Caracteristici de declansare  B, C, D
Curent nominal de pana la 63 A
Tensiune nominala 230/400 V AC, 48 V DC (pe pol)
Gama larga de accesorii
Culoare oscilanta in functie de curentul nominal In
Trimite mesaj
Din Gura in Gura