Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Dispozitive de protectie la supratensiune Ex9UE1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dispozitive de protectie la suprate
Out Of stock
Descriere
Modelul Ex9UE1 35 face parte din grupa dispozitivelor de protectie la supratensiuni Clasa I. Acestea sunt destinate pentru a proteja impotriva loviturilor directe de trasnet de mare intensitate. In retelele trifazate standard TN-C aceste descarcatoare se incadreaza, conform EN 62305, in zona de protectie de nivel I, protejand instalatia impotriva unui curent indus de descarcarea atmosferica, de peste 100kA si a unui impuls total al trasnetului de 210 sau 280kA. Aceste valori depind de configuratia retelei, respectiv de pozitionarea prizelor de pamant ale instalatiei de paratraznet si a celei electrice precum si a pozitionarii SPD-ului in instalatia electrica.

Tipul Ex9UE1 35 este conceput in totalitate pe  solutia cu eclator. Aceasta asigura echipamentului, in absenta supratensiunilor din retea, o capacitate foarte mare si un timp de viata indelungat . Astfel, aceste SPD-uri pot fi folosite, de asemenea, in amonte de contoarele de energie ca si pentru retelele IT (cu teste speciale corespunzatoare).

Valoarea ridicata a Iimp face ca aceste SPD-uri sa poata fi utilizate si pentru bransamentele monofazate din afara zonei LPZ 0-1, putand fi astfel lovite direct de trasnet. Datorita faptului ca alimentarea se face print-un singur conductor, valoarea curentului de trasnet este mai mare decat in cazul bransamentelor trifazate unde supratensiunea se imparte pe cele trei conductoare de alimentare.

Model 1 (Clasa I, T1, B)
Testat conform EN 61643-11
Curent maxim la impuls  Iimp 35 kA (10/350 μs) pe faza si 100 kA pentru NPE
Tensiune operationala continua maxima Uc 385 V  AC
Versiuni cu 1+0, 2+0, 3+0, 4+0, 1+1, 3+1 si 0+1 (N-PE)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura