Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Intreruptoare automate si separatoare de sarcina in aer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Intreruptoare automate si separatoa
Out Of stock
Descriere
Noua linie Ex9A ofera o gama de dispozitive cu functii foarte complexe. Ele ofera nu numai functia de baza ale intreruptoarelor automate sau intreruptoarelor de sarcina, dar, de asemenea, o analiza completa a retelelor cu abilitatea de a comunica cu sisteme de control avansate, functie de alarma si relee de putere de comutare. Intrerupatoarele automate in aer si intreruptoarele de sarcina sunt disponibile in trei dimensiuni, fixe si debrosabile cu 3P si 4P.

Intreruptoarele automate Ex9A utilizeaza unitati de declansare digitale de tip SU. Caracteristica lor comuna de baza este functia de protectie completa LSI, ecran LCD si DPS pe 32 de biti, chiar si in varianta cea mai de baza SU3.0. Unitatile SU4.0 si SU5.0 ofera functii suplimentare de protectie G pentru protectia impotriva defectelor la impamantare sau E pentru detectarea de curenti reziduali de nivel scazut.

In plus pentru a completa functia de protectia de circuit intrerupatoarele Ex9A ofera o gama larga de variabile de masurare si analiza de circuit. Informatiile obtinute pot fi utilizate pentru a activa intrerupatorul, alarma sau pentru procesare de catre un operator sau in sisteme de control avansate.

Ca si in cazul functiei de protectie, in unitatile de declansare, configuratia de baza a unei parti mecanice include, in general, componente uzuale sau recomandate. Clientul va primi automat produsul cu principalele terminale, cu un set complet de terminale secundare, intrerupatorele contin contacte de alarma sau in cazul versiunii debrosabile caseta va fi echipata cu obloane de securitate ale principalelor terminale. Pentru dispozitivele Ex9A este disponibil un pachet larg de accesorii interne si externe.

Curent nominal de pana la 4000 A
Capacitate de rupere de pana la 100 kA
Versiuni fixe si debrosabile
Dispozitive de 3P si 4P
Gama larga de accesorii
Unitate micrologica, toate variantele echipate cu afisaj LCD
Variabilitate a protectiei , masurare si a altor caracterisitici
Trimite mesaj
Din Gura in Gura