Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Perii electrografitice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perii electrografitice
Out Of stock
Descriere
Semifabricatul electrografitic, avand simbolul EGR, este un material pentru perii colectoare cu o cadere de tensiune medie, la contactul perie-colector exista un coeficient de frecare mic sau mediu, astfel incat peria functioneaza cu pierderi mici.

Periile electrografitice echipeaza toate masinile moderne, stationare sau de tractiune, de tensiune joasa, medie sau inalta, in curent continuu sau alternativ. Materialele electrografitice sunt fabricate in calitati diferite EGR-3, EGR-4, EGR-5, EGR-8, EGR-9, EGR-10, EGR-12, EGR-14, EGR-16, EGR-18, EGR-19, EGR-20, si EGR-23.

Periile electrografitice sunt utilizate in general pentru: motoare si generatoare de curent continuu, masini stationare pentru echipamente industriale, masini tehnologice utilizate in siderurgie, textile, industria celulozei si hartiei, prelucrarea cauciucului, servomotoare cu intrefier axial, motoare electrice universale. In tractiunea electrica, varietatile periilor electrice sunt folosite pentru echiparea masinilor electrice auxiliare pentru locomotive si pentru metrou, si pentru echiparea motoarelor de tractiune urbana (tramvaie si troleibuze).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura