Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Inele Seeger

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Inele SEEGER
Out Of stock
Descriere
Cele mai cautate inele Seeger sunt modelele inel siguranta exterior DIN 471, inel siguranta interior DIN 472, sigurantele elastice RA pentru arbore DIN 6799 si saibele de suport DIN 988. Acestea pot fi confectionate din otel de arc sau inoxidabil, otel galvanizat, bronz.

Inele Seeger PretInelul de siguranta exterior DIN 471 mentine in pozitie fixa arborele, prin folosirea puterii de compresie in canalul in care acesta este fixat. Acest tip de sigurante SEEGER se aleg in functie de dimensiunea aproximativa a diametrului arborelui si sunt montate cu ajutorului clestelui Seeger special.

Inelul de siguranta interior DIN 472 este conceput pentru a fixa si etansa partile masinilor cu cavitate cilindrica. Poate fi construit din otel de arc sau inoxidabil, otel galvanizat, bronz si este special realizat pentru gauri.

E-inelele sau inelele realizate dupa standardul 6799 sunt usor de instalat datorita deschiderii in V. Fixarea lor la rotile de curea si cioturile cu diametre mici se poate face fara utilizarea ciocanului Seeger. Pentru a alege cele mai potrivite inele elestice Seeger pentru arbore si alezaj, va punem la dispozitie consultanta specializata. Contactati-ne!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura