Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Scule si unelte electrice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Scule si Unelte Electrice
Out Of stock
Descriere
Pentru prelucrarea usoara a betonului, este recomandata folosirea cioacanelor rotopercutoare care, datorita tehnologiilor moderne, in special a mecanismului de percutie electropneumatic, nu au nevoie de o putere de apasare deosebita. Acestea beneficiaza de cel putin 2 functii (percutie si gaurire) si de viteze diferite pentru fiecare activitate in parte.

Scule-si-Unelte-Electrice-articol-dreaptaIn cazul mediilor dificile de lucru, precum piatra sau betonul, ciocanele rotopercutoare trebuie sa fie dotate cu o putere mai mare de rotire si un sistem de amortizare al vibratiilor mai eficient, astfel incat sa poata fi utilizate o perioada indelungata de timp.

Prelucrarea lemnului este mult mai eficienta si mai facila atunci cand sunt utilizate cele mai adecvate scule si unelte electrice, precum masinile de gaurit si insurubat.

Acestea pot fi alese in functie de esenta de lemn exploatata si folosite alaturi de instrumente auxiliare, precum polizoarele unghiulare (flex, fai) pentru taiat si slefuit, ferastraiele pentru scurtat sau rectificat si rindelele pentru indepartarea aschiilor intregi.

Spre deosebire de sculele manuale, uneltele electrice de slefuit, gaurit, polizat au o viteza si o precizie mai mari, reusind sa indeparteze mai rapid si mai eficient partile nedorite din materia prima. Pentru consiliere referitoare la oricare din sculele si uneltele electrice, contactati-ne!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura