Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Dispozitive pentru stocare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dispozitive pentru Stocare
Out Of stock
Descriere
Dispozitivele pentru stocare - cutiile pentru scule, containerele de depozitare, dulapurile, organizatoarele diverse, grupurile modulare - reprezinta solutia ideala de disciplina, atunci cand activitatea implica utilizarea de scule, instrumente, echipamente.

Dispozitive pentru stocare articol dreapta
Cutiile pentru scule sunt indicate pentru transportul instrumentelor necesare pentru interventii pe teren. Ele organizeaza instrumentarul si faciliteaza transportul, deoarece benefiaza de o compartimentare minutioasa si sunt confectionate din materiale rezistente la socuri, la umezeala, la temperaturi ridicate. In plus, cutiile pentru scule au sisteme inteligente de inchidere pentru a nu se desface accidental.

Containerele de depozitare sunt utile in cazul necesitatii unui spatiu mare, dar mobil pentru stocare. Datorita structurii solide si rezistente, ele pot fi suprapuse, permitand inmagazinarea unor cantitati mari de materiale.

Dulapurile pentru depozitare si organizatoarele diverse sunt eficiente pentru asezarea instrumentelor mici si numeroase, de tipul surubelnitelor, cheilor, cuielor, deoarece rafturile si compartimentarea ajuta la mentinerea ordonata, dar si la pastrarea acestora in cea mai buna stare de functionare, ferite de praf, uleiuri, umezeala, temperaturi ridicate.

Grupurile modulare de depozitare pot fi folosite ca tot unitar sau individual si ofera o optimizare a spatiului de lucru. Pentru mai multe detalii despre echiparea atelierului dumneavoastra cu dispozitive de stocare, va stam la dispozitie!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura