Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Suruburi inox

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Suruburi Inox
Out Of stock
Descriere
Un surub va avea intotdeauna un cap, adica o sectiune special realizata la un capat al surubului care ii permite sa fie infiletat.

Uneltele utilizate pentru infiletarea suruburilor din inox sunt surubelnitele si cheile. Capul este de obicei mai mare decat corpul surubului din inox, astfel se impiedica deplasarea surubului mai adanc decat lungimea acestuia aparand astfel o suprafata de sprijin.

Exista exceptii: De exemplu:
suruburile de transport au un cap rotund care nu este conceput pentru a fi condus;
suruburile de fixare au un cap mai mic decat diametrul exterior al surubului;
J-bolturile au un cap in forma de J care nu este proiectat pentru a fi condus, ci mai degraba este, scufundat in beton, permitandu-i sa fie folosit ca un bolt de ancorare. Portiunea cilindrica a surubului din partea inferioara a capului pana la varf este cunoscuta sub denumirea de coada; Acesta poate fi complet filetat sau filetat partial.

Majoritatea suruburilor sunt stranse prin rotire in sensul acelor de ceasornic, numit filet pe dreapta. In cazuri exceptionale se utilizeaza suruburi cu filet pe stanga.
Exista suruburi destinate fixarii, suruburi pentru etansare din inox, suruburi de transmitere a miscarii, suruburi de reglare si suruburi pentru masurare.

Tipuri de suruburi:
Suruburi cu cap hexagonal inox
Suruburi cu cap rotund inox
Suruburi cu cap imbus inox
Suruburi cu cap crestat inox
Suruburi de sudura inox
Trimite mesaj
Din Gura in Gura