Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Ministatii de epurare a apelor uzate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ministatii de epurare a apelor uzat
Out Of stock
Descriere
Sistemele de epurare si preepurare pentru apele uzate reprezinta solutia perfecta in situatia inexistentei unei conectari la sistemul centralizat de canalizare. Acest sistem asigura respectarea normelor calitative referitoare la deversarea apelor menajere in mediul natural si implicit diminuarea riscurilor asupra mediului si a sanatatii umane.

Studiile de eficienta efectuate asupra sistemelor de epurare, au demonstrat ca acest sistem asigura o calitate a efluentului care permite evacuarea acestuia in soluri permeabile si emisari naturali, in conditii de utilizare rationala si eficienta.

Apele uzate menajere sunt rezultatul utilizarii apei potabile pentru satisfacerea nevoilor gospodaresti si de igiena, din cadrul unei locuinte: bucatarie, toalete, dusuri si bai. Apele menajere contin materii in suspensie sau dizolvate, de natura minerala si/sau organica.

Acestea prezinta, in mod uzual, depasiri ale concentratiilor unor parametri care pot reprezenta o sursa de poluare, in situatia in care acestea sunt descarcate, fara o eventuala epurare, in emisari naturali. Ministatiile de epurare a apelor uzate pot fi livrate atat ca instalatie gata de folosit sau pot echipa bazine existente din materiale plastice sau beton.

Pontonul cu echipamentele preasamblate si bazinul din material plastic pot fi montate cu minim de investii si efort. Necesita un numar minim de operatii de intretinere iar intervalul de timp la care este necesara vidanjarea este de cca 1-2 ani.

Gama dimensionala de ministatii de epurare cuprinde: *Statii de epurare CAP1/4 LE Q=0,6 mc/zi si pana la statii de epurareSBR13/20 LE Q=2,4 mc/zi, *Unitati de epurare SBR 16/28 LE Qmax=4 mc/zi si pana la unitati de epurare 101/125 LE Qmax=19 mc/zi, *Statii de epurare pentru mai mult de 150 LE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura