Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Releu de temporizare Eaton

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Releu de temporizare EATON
Out Of stock
Descriere
Releu de temporizare
Releele de temporizare DIL ET au fost adaptate configuratiei contactoarelor DIL E. Varianta ETR 4 a fost optimizata pentru releul de masurare si monitorizare precum si ca releu de siguranta. Releele de temporizare ETR 2 sunt optimizate pentru utilizarea in placile de distributie de servicii (latime 17.5 mm), economisind spatiul in panoul de control pentru a asigura ca sistemul dispune de un aspect obisnuit.

Relee de temporizare ETR si DIL ET
Ambele relee dispun de un interval vast de temporizare. Fie pentru prelungiri ale semnalelor scurte sau pentru procese lungi, se pot seta cu precizie mai multe intervale temporale de la 0.05 secunde la 100 de ore. La Z1/Z2 se poate conecta un potentiometru la distanta pe ETR 4-70/DILET70, iar durata poate fi setata extern. Daca releele de temporizare sunt instalate in incinta sau in panourile de control, setarea duratei poate fi efectuata cand usa este inchisa.

Caracteristici releu electronic de temporizare ETR 4
Releul de temporizare ETR 4 dispune de o intrare fotoelectronica, cu actionare opto-izolata a releului de temporizare ETR 4 de la orice punct al circuitului. Acest lucru economiseste un contact de actionare si cablu suplimentar de semnal. Intrarea semnalului poate fi actionata chiar si prin tensiuni diferite de tensiunea de control. De exemplu, ETR 4 poate fi alimentat al 230 V 50 Hz, in timp ce actionarea semnalului se face prin 24 V DC. LED-urile rosii semnalizeaza starile de comutare ale releului de temporizare. LED-ul verde de alimentare se aprinde pentru a indica tensiunea si devine intermitent cand timpul se scurge.

Grad de protectie:
Toate dispozitivele sunt pentru pietele mondiale conform IEC/EN 60947 cu aprobare UL/CSA. Multe relee dispun de bobine cu tensiune dubla. Aceasta simplifica inventarul si creste flexibilitatea in ceea ce priveste cerintele clientului. In functie de aplicatie, se poate alege intre relee cu o singura functie si cu mai multe functii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura