Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Teava sudata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TEAVA SUDATA
Out Of stock
Descriere
Societatea noastra produce tevi electrosudate din otel, comercializeaza otel lat si produse din otel. Compania continua sa investeasca in echipament tehnologic modern si in baze de productie-depozitare pentru a satisface pe deplin nevoile clientilor sai. Cu o inalta calitate a livrarilor.

Principalii nostri clienti din Romania, Bulgaria si Europa sunt firme lider in domeniul constructiilor, productiei de mobilier si a productiei de piese pentru industria auto.

Activitatea noastra include:

• fabricarea si comercializarea tevilor si profilelor precise electrosudate
• fabricarea si comercializarea tevilor si profilelor de constructie electrosudate

Societatea noastra este certificata conform ISO 9001:2008.

Au fost instalate linii moderne de inalta performanta pentru producerea tevilor precise electrosudate cu ambalare automata si o gama larga de sisteme de role pentru diferite tipuri de tevi si profile.

Pentru partenerii din industria mobilei, compania ofera produse potrivite pentru cromare si vopsire cu praf fara pre-tratare. Compania efectueaza control de intrare al rugozitatii materialului (Ra) la fiecare comanda individuala.

Societatea ofera, de asemenea, o curatare interna a cusaturii si stantarea tevilor.

Compania are doua linii pentru taierea suplimentara a tevilor pe detalii cu o dimensiune exacta de 200 pana la 3000 mm. Productia este cu parametri si tolerante in conformitate cu cerintele standardelor sau conform standardelor mai mari specificate de client.

Compania poseda propriu laborator pentru testarea proprietatilor mecanice ale metalului si productiei finale. In functie de cerintele clientilor, se emit certificatele 3.1 sau 2.2 conform standardului 10204 pentru produsele finite. Controlul este, de asemenea, exercitat asupra proprietatilor mecanice ale metalului care intra.

Exista si doua linii pentru taierea longitudinala a rulourilor laminate la rece, laminate la cald si decapate, precum si o linie pentru laminarea la rece a benzilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura