Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Containere ingropate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Containere ingropate
Out Of stock
Descriere
Prin instalarea containerelor noastre veti realiza utilizarea eficienta a spatiului destinat locului de colectare a deseurilor si in acelasi timp se vor imbunatati semnifictiv aspectul estetic cat si curatenia. Containerele sunt indicate pentru colectarea sticlei, hartiei si deseurilor comunale mixte. Fabricate conform normei EN 13071.

Containerele noastre se caracterizeaza prin aspect estetic, functionalitate, manevrare simpla si o durata mare de functionare, fara a fi necesara intretinerea. Prin aspectul lor nu perturba dezvoltarea urbana ci dimpotriva o completeaza corespunzator.

Isi vor gasi o utilizare avantajoasa si in zonele cu distante mai mari intre gropile de gunoi, deoarece capacitatea lor mare permite prelungirea intervalului de colectare si astfel reduce cheltuielile cu ridicarea deseurilor. Golirea unui container dureaza 3-4 minute. Sistemul de deschidere a fundului containerului: cu pedala, cu doua carlige sau Kinshofer.

Prin constructia lor, este vorba de containere din otel, ingropate in pamant si protejate printr-un siloz exterior din beton. Variantele de capacitate sunt de 3, 4 sau 5 mc. Accesul persoanelor autorizate poate fi restrictionat mecanic, electronic sau printr-un cip. Datele privind accesul la container pot fi transmise direct la centrul de operare.

Principalele avantaje

capacitatea substantial mai ridicata a locului de colectare, intreaga capacitate a recipientului fiind ingropata in sol,
frecventa mai mica a golirii duce la reducerea cheltuielilor si a influentelor negative asupra mediului (reducerea de emisii, zgomot si posibilitatea de functionare in localitatea respectiva),
deseurile sunt stocate in totalitate in subteran, unde este o temperatura mai stabila, prin care se incetineste procesul de descompunere a deseurilor si se reduce degajarea mirosurilor,
deseurile sunt asezate pana la inaltimea de 2,7 m si astfel se produce o mai buna compactare prin greutatea proprie a acestora,
sunt limitate vandalismul si posibilitatea scoaterii repetate a deseurilor, inclusiv accesul animalelor,
se imbunatatesc aspectul estetic si curatenia locului de colectare, care nu mai debordeaza de gunoaie.
acces restrictionat - cu cardul (optiune),
monitorizarea de la distanta a gradului de umplere (optiune).

Baza

Baza de 1600 x 1600 mm reprezinta partea containerului pe care se poate circula. Suprafata poate fi asfalt, otel galvanizat cu o strctura ce imbunatateste aderenta cu grosimea de 4/6 mm sau un alt strat de suprafata.
Containerul interior detasabil

Daca apare necesitatea compartimentarii intr-un container, spatiul interior se separa in 2 sau 3 camere. Rezistenta mare si durata lunga de functionare sunt garantate de tabla zincata la cald cu grosimea de 3 mm.
Siloz din beton

Piesa robusta, turnata din beton etans la apa, cu greutatea de 5 t. Protejeaza containerul de presiunea solului din jur si de apele pluviale, care ar putea avea ca efect ridicarea containerului.
Siguranta impotriva caderii in silozul exterior

Protejeaza personalul si pietonii impotriva caderii in silozul exterior. Clientul poate alege intre podeaua de siguranta, clapeta dubla sau peretele de imprejmuire.
Suprastructura

Suprastructura este partea supraterana, vizibila a containerului. Tratamentul de suprafata este realizat prin acoperirea cu pulbere avand strat anti-grafitti pentru o indepartare mai usoara a desenelor si autocolantelor. Suprastructura simpla UNO este proiectata in marimile S, M, L. Suprastructurile duble DUO pentru deseuri sortate au marimea S si M. Suprastructurile mai mari permit folosirea unor orificii mai mari de inserare pentru deseurile de dimensiuni mai mari. In partea superioara este amplasat elementul de prindere al sistemului de ridicare de tipul cu 1/2/3 carlige sau Kinshofer.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura