Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Saci hidrostop

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Saci hidrostop
Out Of stock
Descriere
Sacii Hidrostop continand materiale autoelevabile la contact cu apa reprezinta un mijloc simplu si eficient de a diminua efectele inundaƫiilor si deversarilor de ape necontrolate

Aceasta metoda este folosita cu succes pe scara larga in Olanda, Italia sau Franƫa.

Este introdusa de asemenea la punctul 9 din Anexa 12 a Normativului de dotare cu materiale si mijloace de  aparare impotriva inundatiilor, gheturilor si de combatere  a efectelor poluarilor accidentale (tabelul din pag. 57 a Normativului).

In Romania a fost testata cu succes de catre Centrul Naƫional de Perfecƫionare a Pregatirii pentru Managementul Situaƫiilor de Urgenƫa - Ciolpani, cat si in cadrul urmatoarelor unitaƫi teritoriale ale IGSU: GIURGIU, Neamƫ, Bacau, Vrancea, Gorj.

De asemenea a primit aviz favorabil din partea ANIF.

Sintetizam mai jos avantajele folosirii acestui inovator tip de saci:

datorita greutaƫii mici, sacii pot fi manipulaƫi usor de oameni in varsta, chiar si de copii
construirea barajelor, digurilor se face in timp real, doi oameni putand construi un baraj de cca. 50m cu efort redus, in timp scurt
100% etansi, nu doar filtreaza apa, ci o reƫin
necesita un spaƫiu de stocare de 10 ori mai mic si nu genereaza poluare
dupa utilizare ca protecƫie anti-inundaƫii pot fi ditrusi acolo unde au fost folosiƫi, deoarece polimerul gelatinos din interiorul sacului se poate recicla  in vederea producerii de compost  in amestec cu pamant, utilizabil in: agricultura, totodata avand rol de umidificator al solului, cu durata de cca o luna.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura