Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Folie solar (agricultura)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Folie solar (agricultura)
Out Of stock
Descriere
Folia solar (se mai regaseste si sub denumirea de folie agricultura) si este folosita in special pentru acoperirea solariilor.
Folia cu rol de protectie termica este utilizata pentru a asigura o foarte buna izolare termica a serelor si solariilor si pentru a reduce cheltuielile cu energia termica in anotimpurile reci.

Aceasta folie termica se amplaseaza intre plante si folia de acoperire, de obicei la inaltimea stresinii, ca un tavan foarte usor inclinat pentru scurgerea picaturilor de apa formate pe suprafata foliei si a picaturilor de apa formate si cazute de pe folia principala.

Patura termica (folia cu termicitate) este instalata in interiorul solarului/serei, orizontal intre cultura si folia care acopera sera sau solarul. In acest fel se creeaza un microclimat optim pentru dezvoltarea si cresterea culturilor. Fiind transparenta, lumina necesara dezvoltarii plantelor este lasata sa treaca, in schimb, datorita aditivilor IR prezenti in folie caldura este impiedicata sa se piarda din sera sau solar.

Latime: 4 metri
Lungime: 12 metri
Grosime: standard
Greutate: 50-60 Kg / rola
Trimite mesaj
Din Gura in Gura