Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Folie polietilena ESD (antistatica)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Folie polietilena ESD (antistatica)
Out Of stock
Descriere
Piesele electronice miniaturale trebuie protejate in timpul transportului, al depozitarii si al manipularii, de eventualele descarcari electrostatice accidentale care pot fi daunatoare acestor componente. In acest scop, va recomandam utilizarea, dupa caz, a ambalajelor: antistatice, conductoare si asa-numitele “pungi protectoare ESD”.

Descarcarea directa este fenomenul pe care l-a intalnit deja toata lumea in momentul dezbracarii unei haine sau in momentul atingerii unor obiecte. Scanteia care apare, insotita de un efect luminos si sonor, ne cauzeaza mici neplaceri.

Folia polietilena ESD este ambalajul produselor care nu sunt sensibile dar care trebuie introduse intr-o zona cu asa-numita protectie ESD. La suprafata ambalajului nu se genereaza sarcini electrostatice datorate frecarii, datorita rezistentei mici de suprafata a ambalajului, acestea fiind distribuite in mod egal. Nu contine amine si este eficienta si la o umiditate scazuta a aerului. Adaosul antistatic nu influenteaza puritatea si calitatea materialului.

Folia ESD este disponibila in culorile roz sau transparenta si poate fi livrata la diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului.

Pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra va rugam sa solicitati sfatul nostru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura