Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Motopompe cu motoare John Deere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motopompe cu motoare JOHN DEERE,
Out Of stock
Descriere
Motopompele Bauer sunt dotate cu motoare  John Deere, montate din fabrica pe un sasiu robust cu cric si picioare de sprijin, pentru usurinta si siguranta in transport si utilizare.

Rezervor de combustibil si rezervor de ulei incorporate in sasiu:
Panou de control ELCOS 250 care indeplineste functiile de: pornire, oprire, monitorizare ore de functionare, lumina de functionare sau avarie;
Oprire automata in caz de: supra-incalzire, presiune scazuta a uleiului in motor, presiune scazuta a pompei de apa sau debit 0 la iesire din pompa de apa.

Motopompe BAUER FAMOS

Pompele BAUER model FAMOS sunt actionate la priza de putere (PTO) si pot fi folosite atat la alimentarea echipamentelor de irigatii individuale (tamburi) cat si la alimentarea sistemelor de irigatii (picurare, coloane de aspersoare) producand pana la 12 bar si 150 m3/h. Sunt usor de folosit si construite din materiale de cea mai buna calitate, pentru o durata de viata extinsa.

Conducte galvanizate

Transportul de lichide din punctul A in punctul B este o activitate foarte veche, la care BAUER a contribuit prin inventarea si patentarea unui nou tip de cuple rapide BAHER-HK, cunoscute si folosite in toata lumea.

Accesorii

Cuplele rapide BAUER permit cuplarea si decuplarea rapida in doar cativa pasi iar flexibilitatea cuplei permite o pivotare de 30˚ in toate directiile, astfel fiind posibila folosirea lor in cele mai dificile conditii de topografie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura