Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Produse turnate din poliamida

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Produse turnate din poliamida
Out Of stock
Descriere
Prelucram si comercializam o gama variata de produse turnate din poliamida.

Caracterisitici principale

Rezistenta mecanica, rigiditate si duritate
Buna rezistenta la oboseala
Bune proprietati de amortizare mecanica
Proprietati bune de alunecare
Buna rezistenta la uzura
Bun dielectric
Rezistenta buna la radiatii gama si radiatii cu raze X
Prelucrabilitate foarte buna

ERTALON 6 PLA - Culoare: natur/negru. PA 6.

Aceasta poliamida turnata din sortul 6, nemodificat, prezinta caracteristici apropiate de cele ale ERTALON 66 SA. El combina rezistenta mecanica ridicata, rigiditatea si duritatea cu un fluaj si o rezistenta la uzura buna, prelucrabilitate buna.

ERTALON 6 XAU + - Culoare: negru. PA 6.

ERTALON 6 XAU + este o poliamida turnata stabilizata termic si are o buna structura cristalina. Comparat cu alte plastice conventionale, extrudate sau turnate, ERTALON 6 XAU+ are caracteristici superioare la maturarea termica in aer, o rezistenta mult mai buna la degradarea termo-oxidanta, permitand temperaturi de lucru in regim continuu mai mari cu 15-30 C. ERTALON 6 XAU + este recomandat pentru lagare si alte piese care sunt supuse uzurii si care lucreaza in aer la temperaturi de peste 60’C pentru timp indelungat.

ERTALON LFX - Culoare: verde. PA 6 + oil.

Acesta poliamida turnata din sortul 6, ce are in compozitie un lubrifiant inert, este special conceput pentru piese in miscare lenta, fara lubrifiere si care suporta sarcini ridicate, aduce o marire considerabila a posibilitatilor de utilizare a poliamidei. Aceasta datorita coeficientului de frecare redus (pana la - 50%) si a rezistentei la uzura imbunatatite de pana la de 10x.

NYLATRON MC 901 - Culoare: albastru. PA 6.

Acesta poliamida modificata, turnata, din sortul 6 se recunoaste prin culoarea albastra si prezinta o mai buna tenacitate, flexibilitate si rezistenta la oboseala decat ERTALON 6 PLA. Este un excelent material pentru roti dintate, cremaliere etc.

NYLATRON GSM - Culoare: gr iinchis. PA 6 + MoS2.

NYLATRON GSM contine particule fin divizate din bisulfura de molibden pentru a imbunatati comportarea sa sub sarcina si la uzura fara a afecta rezistenta la soc si oboseala prezente la sorturile de poliamida turnata nemodificata. Este folosit in mod obisnuit pentru roti dintate, lagare.

NYLATRON NSM - Culoare: gri. PA 6 + lubrifiant solid.

NYLATRON NSM contine aditivi de lubrifiere solizi ce confera acestui material proprietati de auto-lubrifiere, proprietati de frecare excelenta, rezistenta sporita la uzura si posibilitati presiune-viteza remarcabile (pot fi de 5x mai mari decat sorturile de poliamida obisnuita Este conceput in special pentru piese fara lubrifiere aflate in miscare la viteza mare.

Aplicatii

Poliamidele ERTALON si NYLATRON sunt folosite pentru o gama larga de componente industriale, atat pentru producerea de repere noi ,cat si piese de schimb.

Exemple: lagare de alunecare, placi de uzura, roti de ghidare si roti de sprijin, role transportor, role de intindere, mansoane pentru roti si role, scripeti, came, raclete, roti dintate, garnituri etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura