Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Placa Etansare Reinz AFM 34

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Placa Etansare REINZ AFM 34
Out Of stock
Descriere
Placa Etansare Reinz AFM 34
REINZ- AFM 34 este un material de etansare fara azbest. Materialul pe baza de aramida se liaza la presiune si temperatura ridicata cu materialele anorganice si alte materiale care substituie azbestul cu ajutorul elastomerilor sintetici.

REINZ- AFM 34 nu contine nici un fel de material daunatoare sanatatii sau coloranti.

REINZ- AFM 34 prezinta proprietati bune de alungire, compresibilitate si rezistenta la rupere. Materialul este ideal de utilizat in mediul lichid si gazos ca de exemplu: uleiuri, solventi, combustibili, ircon, gaze lichefiate, apa si amestec de apa cu antigel, solutie de sare si alte medii.

REINZ- AFM 34 la o temperatura de lucru de aproximativ 200 C, se poate utiliza cu success ca un inlocuitor al placilor de etansare cu azbest (IT).


DOMENIU DE UTILIZARE
Garnituri gata stantate conform DIN si ANSI la flanse si utilaje: pompe si armaturi; racoarde la teava si alte utilaje in industrie; etansari cu suprafete mici cum ar fi racoardele tevilor de apa calda si gaze; radiatoare; motoare cu ardere interna. In general, poate fi utilizat unde sunt solicitari mecanice si termice ridicate.
Deoarece nu este daunator sanatatii se poate utiliza in industria alimentara si farmaceutica chiar si la etansarea mediilor de maxima puritate cum ar fi materia prima pentru vopsele, vitamine, etc.

Placa: dimensiuni standard 1500x1500mm

Grosimea placii
0.30mm 0.50mm 0.75mm 1.00mm
1.50mm 2.00mm 3.00mm 4.00mm
5.00mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura