Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Convertizoare de frecventa Siemens Sinamics

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Convertizoare de frecventa SIEMENS
Out Of stock
Descriere
Sinamics este o noua familie a convertizoarelor SIEMENS proiectata pentru masini si aplicatii de inginerie. Gama SINAMICS este adecvata pentru utilizarea intr-o larga varietate de aplicatii gen actionari ventilatoare pompe, prese, elevatoare

Sinamics G110
Reprezinta o clasa de convertizoare de frecventa cu functii de baza, utilizabile intr-o varietate de aplicatii industriale de actionari cu viteza variabila.

Sinamics G120
Cu un design modular si caracterizat printr-o functionalitate cu Securitate Integrata, precum si cu multiple interfete de comunicare, este adecvat pentru utilizarea intr-o larga varietate de aplicatii.

Sinamics G120D
Se foloseste de sine stataor, cu grad mare de protectie fara tablou de control. In special se foloseste in domeniul automotive

Sinamics G150 si G130
Produsele noastre Sinamics G150 si Sinamics G130 sunt prima optiune pentru actionari cu viteza variabila de mare putere, in special pentru pompe, ventilatoare si compresoare.

SINAMICS GM150, SINAMICS SM 150 si PERFECT HARMONY
Convertizoare de frecventa de medie tensiune, pentru actionari de pompe, ventilatoare si compresoare cu puteri de ordinul megawatilor.

Sinamics S120
Convertizor in constructie modulara, fexibil, pentru aplicatii complexe. Exemple de aplicatii: controlul miscarii, control numeric pentru pozitionari si sincronizari, aplicatii tehnologice.

Sinamics S150
Acest tip de convertizor se foloseste pentru solutii complexe de inalta performanta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura