Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Convertizoare statice de frecventa 400V - 1200V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Convertizoare statice de frecventa
Out Of stock
Descriere
Convertizoarele statice de frecventa, tip DCMA, alimenteaza cu tensiune si frecventa variabile, motoare asincrone cu rotorul in scurtcircuit de 11KW - 1000KW, utilizate in actionari reglabile, asigurandu-se astfel modificarea turatiei intre zero si turatia nominala.

Metoda de comanda bazata pe controlul vectorial face posibila obtinerea unor performante deosebite, cu costuri minime, pentru toate tipurile de actionari, de la servomecanisme pana la actionari industriale de mare putere.

Blocul de comanda permite stabilirea corespondentei dintre parametrii modelului matematic si parametrii modelului real al motorului, printr-un program automat de identificare a parametrilor motorului electric a carui turatie trebuie reglata.

Programul test al unitatii de comanda asigura si stabilirea constantelor actionarii (constantele regulatoarelor de curent si de viteza). Parametrii motorului electric folositi in algoritmul de reglare vectoriala (rezistenta statorica, inductivitatea statorica, inductivitatea globala, curentul de magnetizare) si constantele regulatoarelor sunt vizualizati pe monitorul unui PC sau Laptop, pentru o identificare corecta, cat mai apropiata de valoarea lor din modelul matematic.

Domenii de utilizare:
- industrie;
- energie si minerit;
- pompe si ventilatoare;
- transport electric;
- oriunde este necesara viteza variabila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura