Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Intreruptoare automate pentru protectia motoarelor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Intreruptoare automate pentru prote
Out Of stock
Descriere
Intreruptoarele automate tip Ex9S32A, pentru protectia motoarelor,  asigura protectia la suprasarcina, scurt-circuit si disparitia tensiunii de faza pentru motoarele asincrone trifazate. Ele sunt de asemenea potrivite pentru protectia circuitelor de distributie a energiei electrice sau poate fi folosit ca separator.

Reglarea precisa a curentului de suprasarcina permite optimizarea protectiei motorului prin intermediul intreruptorului automat. In cazul aplicatiilor in sistem trifazat, setarea corecta a Ir, ofera protectie impotriva supraincarcarii cauzate de disparitia unei faze.

Datorita functiei de compensare a temperaturii, este mult redusa influenta ambientului. Sistemul mecanic de testare a declansarii permite verificarea functionarii ansamblului, iar prin posibilitatea blocarii manetei de actionare sunt prevenite actionarile neautorizate.

Intreruptoarele automate pentru protectia motoarelor pot fi combinate cu o gama larga de accesorii incluzand contacte auxiliare si de semnalizare defect, bobine de declansare si de minima tensiune. Este posibila realizarea unor diferite combinatii  de accesorii.

Testat conform IEC / EN 60947-2 si IEC / EN 60947-4-1
Curent nominal pana la 32A la 415 V AC-3
Tensiunea nominala de utilizare 400/690V AC
Protectie la suprasarcina, scurt-circuit si disparitie tensiune faza
disparitie tensiune faza
O singura dimensiune de carcasa potrivita si pentru
cofretele cu placi frontale decupate la 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura