Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Teava rotunda inox

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ţeava Rotunda Inox
Out Of stock
Descriere
Tevile cu sectiune rotunda pot fi atat tevi fara sudura (trase/laminate) cat si tevi sudate longitudinal
Tevile si tuburile din inox au o excelenta rezistenta la coroziune si caracteristici de finisare a suprafetei foarte bune, fiind folosite in aplicatii precum prelucrarea produselor alimentare si productia farmaceutica, pentru transportul si prelucrarea lichidelor, a gazelor si a produselor semisolide in solutie. Rezistenta lor mare le face ideale pentru aplicatii sub presiune in industria petroliera, petrochimica, chimica, energie, industria celulozei si a hartiei, etc.

Initial toate produsele tubulare din otel inoxidabil au fost fara sudura, dar odata cu imbunatatirea proceselor metalurgice si de sudare, beneficiile produselor sudate au diminuat utilizarea celor fara sudura. Cele mai multe tuburi sunt produse din fasii de materiale sau placi si nu pot fi distruse, fiind testate (NDT) pentru a asigura cea mai buna calitate a sudurii. Alegerea procedurii optime de sudare, urmata de incalzirea, tratarea si curatarea chimica (decaparea) determina o rezistenta la coroziune a sudurii echivalenta cu cea al metalului de baza.

Principalele avantaje ale tuburilor si tevilor sudate sunt: cele mai mici costuri, tolerante mai mici pentru grosimea peretelui, a concentricitatii (OD / ID) si a suprafetelor interioare, care pot fi verificate inainte de fabricatie.

Ele permit, de asemenea, realizarea de diametre si lungimi mai mari.

Desi tuburile sudate de inox domina piata, tevile fara sudura de inox sunt inca folosite.

Principalele motive, altele decat conservatorismul, sunt ca unii pereti pot fi prea grosi pentru a se putea realiza profilul solicitat, iar unele standarde traditionale inca solicita utilizarea tevilor nesudate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura