Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (6713)

Relee de monitorizare si masurare Eaton EMR4/EMR5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Relee de monitorizare si masurare E
Out Of stock
Descriere
Relee de monitorizare si masurare EMR4/EMR5
Gama de relee de masurare si monitorizare EMR4/EMR5 este conceputa pentru a acoperi o gama larga de aplicatii aferente tehnologiei echipamentelor electrice de comutare. Toate releele sunt aprobate pentru pietele mondiale conform IEC/EN 60947 si aprobarii UL/SUA. Multe relee dispun de bobine cu comanda prin variatie de tensiune. Acest lucru simplifica inventarul si creste flexibilitatea in ceea ce priveste cerintele clientului.

Aplicatii:
Versiuni:
Monitor de faza EMR5-W
Pe langa monitorizarea campului rotativ, monitorul de faza EMR54-W monitorizeaza si nivelul tensiunii aplicate - adica monitorizeaza protectia la distrugere sau deteriorare a sectiunilor sistemului.

Caracteristici:
Detector defect de impamantare EMR4-R
Campul principal de aplicare a monitorului de defect de impamantare EMR4-R il reprezinta monitorizarea circuitelor impotriva unui scurtcircuit la impamantare pentru cresterea sigurantei operationale.

Tensiuni de control AC sau DC, Este disponibil un dispozitiv pentru ambele circuite AC si DC, permitand astfel acoperirea intregii game de tensiuni de control. Dispozitivele DC dispun de o bobina cu comanda prin variatie de tensiune pentru furnizarea de AC si DC necesara.

Caracteristici:
Releu secvential de faze EMR4-F500-2
Cu latimea sa compacta de 22.5 mm, releul secvential de faze EMR4-F500-2 este utilizat pentru monitorizarea rotatiei in sens orar a motoarelor in miscare pentru care secventa fazei este importanta, precum pompe, fierastraie si bormasini. O secventa a fazei in sens orar determina contactul de comutare sa actioneze tensiunea de control pentru echipamentul de comutare al motorului.

Caracteristici:
Monitor de curent EMR4-I
Monitoarele de curent EMR4-I sunt potrivite pentru sarcini de monitorizare atat pentru AC cat si pentru DC. Posibilitatea de a selecta limita de declansare inferioara sau superioara inseamna ca acestea pot fi utilizate pentru monitorizarea sarcinii partiale sau suprasarcinii pompelor si bormasinilor. Intarzierea activa poate fi selectata intre 0.1 s - 30 s pentru a compensa varfurile de curent tranzitoriu.

Caracteristici:
Releu de dezechilibru EMR5-A
Cu o latime a modulului de 22.5 mm, releul de dezechilibru EMR5-A este dispozitivul de protectie ideal pentru protectia pierderilor de faza. Releul poate fi utilizat pentru protejarea motoarelor cu tensiune nominala de UN = 380 V - 415 V la 50 Hz.

Caracteristici:
Releu de nivel EMR4/EMR5-N
Releele de nivel EMR4-/EMR5-N sunt utilizate in principal pentru protejarea pompelor impotriva uscarii sau pentru controlul nivelurilor de lichid. Acestea opereaza prin intermediul senzorilor care masoara conductivitatea. Dispozitivul EMR-N100 cu latimea de 22.5 mm si dispozitivul EMR-N80 sunt potrivite pentru lichide conductoare. Sunt echipate cu un comutator pentru selectarea intre controlul nivelului si protectia la rulare fara lichid. Monitorul de nivel EMR4-N500 (latime de instalare 45 mm) are o sensibilitate imbunatatita si astfel se potriveste in medii mai putin conductoare. O functie integrata de pornire si oprire a intarzierii cuprinse intre 0.1 s si 10 s asigura ca si lichidele in miscare pot fi monitorizate cu precizie.

Caracteristici:
Monitor trifazat multifunctional EMR5-AW(N)(M)
Cu monitorul trifazat multifunctional se detecteaza parametrii de faza, secventa fazei, pierderile de faza, dezechilibrul fazei, supratensiunea si tensiunea minima. EMR5-AWN este o versiune noua care dispune de functia „monitorizare cu conductor neutru”.

Caracteristici:
Trimite mesaj
Din Gura in Gura